Alpha- & Betakurser

Varför finns jag, vad är meningen med livet och finns det en Gud som hör om jag ber?

Vill du utforska dessa frågor och många andra liknande så är Alpha online helt rätt för dig. En gång i veckan den närmaste tiden inbjuds du att, helt kostnadsfritt, delta i en social mötesplats där alla frågor, synpunkter och åsikter är välkomna.

Varje tillfälle består av en film (se trailer för filmserien här bredvid) och sedan ett samtal mellan deltagarna där du får lyssna och bidra som du själv önskar.

Välkommen med!

VÅREN 2021 gör vi för första gången ALPHAONLINE

Du kan delta hemifrån (via zoom) med hjälp av dator mobil eller surfplatta. Vi återkommer om tid och dag, samt startdatum, men redan nu kan du göra din intresseanmälan.

ANMÄLAN>>

Bokstäverna i ALPHA visar några av tankarna kring kursen:
Alla som vill veta mer om kristen tro.
Lära med ett leende (ha trevligt tillsammans).
Pasta (kvällarna inleds med en måltid).
Hjälpa varandra (i gruppen växer vi som människor).
Allt får frågas (ingen fråga är för dum eller oviktig)

Vi genomför som regel en Alphakurs varje höst- och vårtermin. Kursen omfattar tolv torsdagskvällar från 19.00 till 21.00.

Vill du veta mer?
Kontakta Martin Sigurd på telefon 070-539 81 16 eller via e-post>>

eller Henrik Åkesson 070-820 21 30 eller via e-post>>

Alpha är en studiecirkel i samarbeta med studieförbundet Bilda