Banner_hemsidan.jpg

Hagakyrkans och Elimkyrkans gemenskapshelg - visst ska du med?!

Vinterns gemenskapsläger blir i Årefjällen med fantastiska möjligheter till skidåkning både utför och på längden, bad relax och mycket mer. På kvällarna finns möjlighet till go gemenskap med både skratt, lek och andakt. Vi lagar maten tillsammans.

Vi kommer att bo på Sundmans fjällgård i Hålland. Mer information om boendet finns på sundmans.se.

Pris

Kostnaden för boendet är som mest 830 kr/person, billigare ju fler vi blir. Barn under fyra år gratis. Maten, som vi lagar tillsammans, köper var och en själv. Inköpslista skickas ut innan lägret. Genom Sundmans får vi också 25 % rabatt på liftkorten!

Var och en ordnar resan själv.Samåk gärna med varandra. Det är också möjligt att åka tåg till Undersåker. Barn behöver ha vuxens sällskap.

Anmälan & betalning

Duanmäler dig här>> senast den 9 december. Då ska också avgiften för lägret vara betald till BG 435-1730 Sundsvalls baptistförsamling. Märk inbetalningen med "Åre" namn. Din anmälan är bindande.

Frågor?

Frågor ställer du till lagerledningen@gmail.com

Vi möts i Åre!

Denna sida skapades den: 2019-11-16 23:27