Konfa_14_sidobild_Elim.jpgKonfainfo>>

Information och program

Hämta här>>

Konfa 16/17

Livet är fullt av frågor. Varifrån kommer jag, vad är meningen med mitt liv, och finns det en Gud? Vem är jag och vad ska jag göra med mitt liv? Vem är Jesus och har han nåt med mitt liv att göra? Vad står det egentligen i bibeln och kan man tro på det?

Under ett år söker vi tillsammans efter svar på de där stora frågorna. Målet med Konfa är att när året är slut hoppas vi att du vet tillräckligt om bibeln och kristen tro, för att själv kunna ta ställning till om det är något du vill tro på. Kanske känner du också dig själv lite bättre och har fått vänner för livet.

För vem

Alla som ska börja år 8 eller 9 är välkomna.

När & var?

Eftersom Konfa arrangeras av Hagakyrkan och Elimkyrkan kommer att träffas omväxlande i våra båda kyrkor.

Vi möts ett antal torsdagar med start 22 sept 18:30 i Hagakyrkans expedition. Konfakvällarna kommer att vara mellan 18.30 och 20.30 och innehålla bland annat undervisning, lekar, fika och en kortare andakt.

Hajker & Gudstjänster

Utöver torsdagskvällarna ingår tre hajker med övernattning i Konfa. Den första hajken 7-9 oktober på Bänkåsviken. Konfa avslutas högtidligt med en gudstjänst i maj där du får ta emot Guds välsignelse och ett diplom för genomgången kurs.

800 kronor inkl hajker och material.

Arrangörer

Konfa anordnas av Hagakyrkan och Elimkyrkan, i samarbete med studieförbundet Bilda.

Ansvariga för undervisningen är Henrik Åkessonpastor i Hagakyrkan och Elisabeth Ågren, pastor i Elimkyrkan.

Skicka din anmälan via mail till oss snarast!

Ange: namn, personnummer, mail, adress och mobil nummer.

Henrik Åkesson: 070-8202130, henrik@hagakyrkan.nu

Elisabeth Ågren: 070-6518214, elisabeth@elimkyrkansundsvall.se