Bänkåsvikens sommargård

Anläggning vid havet
Bänkåsvikens sommargård ligger naturskönt vid havet på södra Alnön, 20 minuters bilresa från centrala Sundsvall. Gården driver vi tillsammans med Hagakyrkan i Sundsvall och Salemkyrkan på Alnö.

Sommarprogram
Under sommaren händer det mycket på sommargården. Du är välkommen till våra gudstjänster på söndagar, cafékvällar, grillkvällar, sportaktiviteter, ungdomssamlingar och läger.

Glass & kaffe
Under sommaren har caféet öppet. Varför inte besöka oss när du inte orkar ligga på stranden i värmen längre? Vi säljer glass, kaffe, kylda drycker, smörgåsar med mera.

Uthyrning sommartid
På gården finns det möjlighet till övernattning i stugor med självhushåll. Det är också möjligt att tälta eller ställa upp sin husvagn på området.

Kontaktinformation & bokning
Om du vill ha mer information eller önskar hyra hela eller delar av anläggningen, gå in på www.bankasviken.se

bankasviken2.png