Elimkyrkan

En kyrka för alla åldrar

För Jesus var barnen viktiga. Han tog sig tid för dem, deras behov och lät dem ta plats. Det vill vi också göra. Välkommen att delta i vår barn- och ungdomsverksamhet!

Image by Adrien Ledoux

Station

För dig som går på mellanstadiet eller högstadiet finns Station. Var annan fredagskväll träffas vi i kyrkans källare till roliga aktiviteter, café och schysst häng. Kvällen avslutas med en talkshow med spännande gäster, tävlingar, musik, undervisning och bön.

När?

24/9, 1/10, 15/10, 12/11, 26/11, 10/12 kl 18.30

Var?

Elimkyrkans källare, ingång Norra Järnvägsgatan 16

I samband med söndagens gudstjänster finns söndagsskola.

11.00 Gudstjänst - Skatten

18.00 Sinnesrogudstjänst - Himlakul

pikwizard-4da21c2cca8906fa16e0d2359c45b08d.jpg

Skatten & Himlakul

A night of worship (1 of 1).jpg

A Night of Worship

En lovsångskväll där vi möter Gud för att Han är den Han är. Vi är i Hans närvaro och låter Honom tala och kommer med förväntan om att vi förvandlas av Han närhet.

Dessa kvällar vill vi ska präglas av frihet, där vi får uttrycka vårt behov av Jesus med hela vår kropp och alla våra sinnen. Tillbedjan är i fokus.

Efteråt hänger vi kvar och umgås i cafémiljö.

2 oktober kl 20.00 i Hagakyrkan

13 november

Du som förälder är den allra viktigaste förebilden för ditt barn när det gäller tron på Jesus. Det är hemma vi lever vår tro och våra barn ser att den betyder något i vårt vardagsliv. Från den enkla aftonbönen och bordsbönen, till bönen när det krisar. Det bästa vi kan göra är att visa vårt beroende av Gud.

Söndagsskola hemma

Här kan du fortsätta samtalet om söndagsens bibeltext hemma vid matbordet.

Image by Ann Danilina

Tro i hemmet